Order 'Under Pressure' Now - 'The most important topic in technical diving at the moment', Prof Simon Mitchell

The Team.

Instructors from around the globe who can deliver the Human Diver programmes.

Bart Den Ouden

Bart den Ouden is in 2001 beroepsmatig gaan duiken en geeft sindsdien les. In 2006 is hij een EFR Instructor Trainer geworden, in 2007 Instructor Trainer bij TDI en in maart 2008 PADI Course Director. Hij mag erkende beroepsopleidingen geven, is Diver Medical Technician en hij heeft opleidingen gevolgd op het gebied van trainen en lesgeven.

Bart werkt ook als veiligheidsduiker voor tv- en filmopnames en heeft gewerkt voor producties als “The Hitman’s Bodyguard”, BBC’s “Baptiste” en “Les Miserables”.

Bart is een Open en Closed Circuit Advanced Trimix Instructor Trainer met zo’n 3.000 gelogde duiken en duikt al meer dan 20 jaar.

 

Contact Bart via email now

Hij werkt ook in de particuliere beveiligingsbranche waarbij zijn focus ligt op veiligheid en beveiliging voor diverse opdrachtgevers, van winkelketens tot organisatoren van grote, publiektoegankelijke evenementen. Sinds 2009 is hij ook landelijk examinator en lid van verschillende besturen voor de beveiligingsbranche.

Andere “feitjes” over hem: zijn eerste baantje als bartender was achter de bar in de kroeg van zijn grootouders toen hij 4 jaar oud was en hij heeft bar-restaurants en een nachtclub geopend en geleid in Nederland en Australië. Hij heeft ook jarenlang gewerkt als dj, zowel in Nederland als daarbuiten.

Bart gelooft heel sterk dat je betaalt voor training maar dat brevettering verdiend moet worden en heeft altijd gevoeld dat er “iets” ontbrak in de meeste opleidingsprogramma’s.

Dat is waarom hij een enthousiaste supporter is van de Human Factors in Diving cursus en waarom hij zich vereerd voelde om uitgekozen te zijn om Human Diver Instructor te worden.

Bart woont in Nederland en uiteraard bereid om te reizen.